Léčení příčin nadváhy a přejídání : syndrom opakovaných diet - Virtue, Doreen, 1958- (Fontána, 2013)
Jednoduchá metoda ke snížení váhy spočívá ve vyvážení těla, mysli a duše, pomůže najít sebedůvěru a vnitřní mír člověka. Chuť k jídlu přirozeným zůsobem klesne a zůstane stabilní.
Keywords: redukce tělesné hmotnosti -- psychologické aspekty; dietologie; weight loss -- psychological aspects; dietology; příručky; handbooks and manuals