Jak se učí živě? : rozhovory o inovativních školách - Kramperová, Lucie; Kršňák, Jan, 1979- (DharmaGaia, 2018)
První dokumentární kniha o českých inovativních, alternativních, komunitních a lesních školách.
"Vydal Institut pro podporu inovativního vzdělávání v nakladatelství DharmaGaia"--Tiráž
Keywords: komunitní školy -- Česko; inovace ve vzdělávání -- Česko; pedagogický výzkum -- Česko; community schools -- Czechia; educational innovations -- Czechia; educational research -- Czechia; kolektivní monografie; medailony; rozhovory; collective monographs; biographical portraits; interviews