Matematika pro trojkaře, aneb, Maturita v kapse - Klaus, Václav, 1969-; Fišerová, Kateřina, 1986- (Fortuna Libri, 2013)
Základy středoškolské matematiky podané zábavnější formou.
Keywords: matematika; učivo středních škol; mathematics; secondary school curriculum; příručky; handbooks and manuals