Sbírka řešených úloh : středoškolská matematika pod mikroskopem - Calda, Emil, 1935- (Prometheus, 2006)
Sbírka řešených příkladů ze středoškolské matematiky je určena učitelům, studentům i všem, kdo rádi přemýšlí. Obsahuje příklady, které mohou přispět k prohloubení a oživení učiva nejen svou zajímavostí a nezvyklostí, ale také způsobem řešení. Kniha je členěna do kapitol podle matematických oborů.