Jak se budují značky : co obchodníci nevědí - Sharp, Byron (Dobrovský s.r.o., 2018)
Kniha vyvrací některé marketingové mýty a popisuje 11 zákonitostí nákupního chování zákazníků.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: marketingový management; obchodní značky; řízení značky; marketing management; brand name products; brand management; monografie; monographs