Právo občanské. - Krčmář, Jan, 1877-1950 (Wolters Kluwer, 2014)
Reprint druhého dílu vysokoškolské učebnice věnované problematice věcných práv. Učebnice vyšla poprvé roku 1928.
V tiráži a na hřbetě označení: II
Keywords: občanské právo -- Československo; věcná práva -- Československo; civil law -- Czechoslovakia; rights in rem -- Czechoslovakia; učebnice vysokých škol; reprinty; textbooks (higher); reprints