Právo občanské. - Krčmář, Jan, 1877-1950 (Klasická právnická díla (Wolters Kluwer ČR), 2014)
Reprint druhého dílu vysokoškolské učebnice věnované problematice věcných práv. Učebnice vyšla poprvé roku 1928.