100 + 1 osobností & bicykl : kolo v životě a díle známých a slavných lidí - Hrubíšek, Ivo (Cykloknihy, 2009)
Medailony slavných lidí, v jejichž životě či díle se objevil bicykl.
Keywords: osobnosti; zájmy a záliby; cyklistika; jízdní kola; náměty, témata a motivy; celebrities; amusement and recreation; cycling; bicycles; themes and motives; populárně-naučné publikace; popular works