DPH u intrakomunitárních dodávek a dovozu a vývozu zboží : praktické postupy uplatňování daně s využitím příkladů - Benda, Václav, 1957-; Tomíček, Milan (Ivana Hexnerová - BOVA POLYGON, 2017)
Příručka obsahuje základní informace o dopadech tzv. intrakomunitárních transakcí, kdy některý ze zúčastněných subjektů pochází z jiného členského státu v oblasti dodání zboží či poskytování služeb.