Likvidace obchodních společností - Josková, Lucie; Pravdová, Markéta; Zachardová, Lenka, 1972- (C.H. Beck, 2017)
Kapitoly popisují průběh likvidace obchodní společnosti a rovněž právní postavení likvidátora.
Keywords: likvidace podniků -- Česko; obchodní společnosti -- Česko; liquidation -- Czechia; corporations -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs