Advanced methods of computational finance - Málek, Jiří, 1953- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2017)
Kapitoly věnované finanční matematice.
Nad názvem: University of Economics, Prague
Na obálce nad názvem: VŠE, Faculty of Finance and Accounting
Keywords: finanční matematika; matematické modelování; business mathematics; mathematical modeling; kolektivní monografie; collective monographs