Mezinárodní management - Zadražilová, Dana, 1958- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2017)
Učebnice se zaobírá úlohou mezinárodních korporací ve světové ekonomice, strategickým managementem, organizací mezinárodních podniků nebo řízením kulturní diverzity.