Foreign direct investment and investment policy - Černá, Iveta, 1979-; Müller, David, 1979-; Štěrbová, Ludmila, 1957- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2017)
Základní informace, možnosti a problémy spojené se zahraničními investicemi.
Nad názvem: University of Economics, Prague, na obálce nad názvem: Faculty of International Relations
Keywords: zahraniční přímé investice; světová ekonomika; foreign direct investments; world economics; monografie; monographs