Praktický průvodce fakturací, aneb, Jak správně vystavovat faktury a další doklady : faktura - daňový doklad, zjednodušený daňový doklad, opravný daňový doklad, prodejka, paragon - Halabrinová, Dagmar, 1981- (Aprofitail Czech Republic, 2014)
Praktické rady, jak postupovat při vytváření faktur. Příručka pro účetní i podnikatele.
Terminologický slovník
Keywords: účetní doklady -- Česko; faktury -- Česko; bookkeeping documents -- Czechia; invoices -- Czechia; příručky; učebnice; handbooks and manuals; textbooks