Organizace znalostí: klíčová témata - Kučerová, Helena, 1954- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2017)
Vymezení oboru organizace znalostí. Principy organizace, vztahy a sémantika. Teoretické a technologické principy. Problematika vztahů. Sémantická problematika.
Keywords: organizace informací; informační zdroje; information organization; information resources; monografie; monographs