Zušlechťování skla - Cabejšek, Milan (L+P, 2004)
Publikace pojednává o způsobech zdobení užitkového i uměleckého skla. Jedná se o vytváření dekoru na povrchu skla mechanickou, chemickou nebo barevnou úpravou.
1500 výt.
Terminologický slovník
Keywords: skleněné výrobky; povrchové úpravy skla; glass products; glass finishing; příručky; handbooks and manuals