Zušlechťování skla - Cabejšek, Milan (L+P, 2004)
Publikace pojednává o způsobech zdobení užitkového i uměleckého skla. Jedná se o vytváření dekoru na povrchu skla mechanickou, chemickou nebo barevnou úpravou.