ADR 2017 : přeprava nebezpečných věcí po silnici dle Evropské dohody o mezinárodní silniční přepravě nebezpečných věcí : příručka pro školení řidičů a osob podílejících se na přepravě nebezpečných věcí dle Dohody ADR - Miletín, Jiří; Konečný, Pavel (M Konzult s.r.o., 2017)
Mezinárodní předpisy pro přepravu nebezpečných látek a předmětů v silniční dopravě, vysvětlení základních právních úprav přepravy nebezpečných věcí dle verze ADR 2017. Nejedná se o úplný výklad všech pravidel.