Personalistika : základy personalistiky - Lochmannová, Alena, 1987- (Computer Media, 2016)
Učebnice postihuje základní učivo nosných témat z oblasti personalistiky. Publikace je určena studentům středních, vyšších odborných a vysokých škol, ale i zájemcům z řad veřejnosti.
Keywords: personální management; personnel management; učebnice středních škol; textbooks (secondary)