Zaměstnanecké benefity a daně - Macháček, Ivan (Wolters Kluwer, 2017)
Příručka přibližuje různé druhy zaměstnaneckých benefitů nejenom z hlediska pracovněprávních předpisů, ale především podle daňového řešení benefitů na straně zaměstnance i zaměstnavatele.
"Právní stav publikace k 1.7.2017"--Rub titulní stránky
Kniha je dostupná také v ASPI a v elektronické podobě
Keywords: zaměstnanecké výhody -- Česko; daň z příjmů ze závislé činnosti -- Česko; daňové výdaje -- Česko; employee fringe benefits -- Czechia; payroll tax -- Czechia; tax expenditures -- Czechia; příručky; handbooks and manuals