Karuselové podvody - Šefčík, Michael, 1990- (Leges, 2018)
Stručné vymezení karuselových (kolotočových) podvodů a přehled návrhů na jejich eliminaci.
Keywords: karuselové podvody -- země Evropské unie; karuselové podvody -- Česko; boj proti kriminalitě -- země Evropské unie; boj proti kriminalitě -- Česko; carousel frauds -- European Union countries; carousel frauds -- Czechia; crime control -- European Union countries; crime control -- Czechia; monografie; monographs