Paměť - expozice - ukládání : muzealizace dějin v česko-německo-slovenském kontextu - Kováč, Dušan, 1942-; Řezník, Miloš, 1970-; Schulze Wessel, Martin, 1962- (Publikace (Smíšená česko-německá komise historiků), 2017)
Sborník příspěvků, které se věnují tématu zpracování dějin československo-německých vztahů v rámci muzejních institucí. Jednotlivé studie se zaměřují mj. na období druhé světové války, na holokaust či na sudetoněmeckou problematiku.