Okouzleni pohledem na dav : principy uzavření a meze postsocialistické slovenské identifikace - Burzová, Petra Lupták (Sociologické nakladatelství (SLON), 2014)
Práce rozebírá povahu slovenské národní identifikace po pádu komunistického režimu.
Keywords: od 1993; národní identita -- Slovensko -- od 1993; politická identita -- Slovensko -- od 1993; nacionalismus -- Slovensko -- od 1993; ideologie -- Slovensko -- od 1993; postkomunismus -- Slovensko; national identity -- Slovakia -- 1993-; political identity -- Slovakia -- 1993-; nationalism -- Slovakia -- 1993-; ideologies -- Slovakia -- 1993-; post-communism -- Slovakia; Slovensko -- společnost a politika -- od 1993; Slovakia -- society and politics -- 1993-; monografie; monographs