Zaměstnavatelé versus zaměstnanci : 52 příběhů nejčastějších podvodů páchaných zaměstnanci na jejich zaměstnavatelích - John, Vladimír (Meriglobe Advisory House, 2017)
Mít zaměstnance a neohrozit přitom své podnikání mimo jiné znamená být neustále ve střehu. Zaměstnanci totiž umí být nesmírně vynalézaví v prosazování vlastních zájmů na úkor svého zaměstnavatele. V knize Zaměstnavatelé versus zaměstnanci se tak dočtete o 52 skutečných a mnohdy až neuvěřitelných případech, kdy se zaměstnanci pokusili okrást, podvést či jinak poškodit svého chlebodárce. Poučte se z chyb zaměstnavatelů před vámi a nastavte ve své firmě systémy tak, abyste se nestali dalšími v řadě napálených! Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přiložené CD není stejné ve všech výtiscích, je 10 různých variant původně samostatně vydaných audio CD autora
Keywords: zaměstnanci; podvody; podnikatelská rizika; pracovněprávní vztahy; personální management; rizikový management; employees; impostures; business risk; labor-law relations; personnel management; risk management; populárně-naučné publikace; popular works