Antifragile : things that gain from disorder - Taleb, Nassim, 1960- (Penguin Books, 2013)
Americký filozof libanonského původu vysvětluje pojem antifragilita; schopnost nejen přestát problémy, ale také se díky nim stát silnějším. Kniha zároveň zdůrazňuje výhody antifragility.
Originál byl publikován: New York: Random House; London: Allen Lane, 2012
Terminologický slovník
Keywords: nejistota; komplexita; prognostika; sociální chování; uncertainty; complexity (philosophy); prognostics; social behavior; monografie; monographs