Antifragile : things that gain from disorder - Taleb, Nassim, 1960- (Penguin Books, 2013)
Americký filozof libanonského původu vysvětluje pojem antifragilita; schopnost nejen přestát problémy, ale také se díky nim stát silnějším. Kniha zároveň zdůrazňuje výhody antifragility.