5S for operators : 5 pillars of the visual workplace - Hirano, Hiroyuki, 1946-; Rubin, Melanie (Productivity Press, 1996)
Publikace pojednává o způsobu, jak vytvořit čistější, jednodušší, bezpečnější, efektivnější a tím i uspokojivější pracoviště prostřednictvím 5S. "Metoda 5S" se vztahuje k pěti slovům, vyjadřujících základní prvky tohoto systému: třídění, nastavení pořádku, lesk, standardizace a zachování. První kapitola je manuálem pro uživatele, a každá následující část je věnována jednomu pilíři efektivního pracoviště. Příručka je doplněna ilustracemi a otázkami k tématům. Adaptace titulu Hiroyuki Hirana 5 pilířů vizuálního pracoviště: pramen pro zavádění 5S.
"Based on 5 pillars of the visual workplace: the sourcebook for 5S implementation by Hiroyuki Hirano"
Keywords: výrobní management; organizace práce; bezpečnost práce; pracovní prostředí; produktivita; production management; work design; industrial safety; work environment; productivity; příručky; handbooks and manuals