Reklamní právo - Rigel, Filip, 1981-; Moravec, Ondřej, 1982-; Ondrejová, Dana, 1980- (C.H. Beck, 2018)
Právní úprava reklamy v českém právu na základě stavu k 1. 1. 2018
Keywords: reklama a propagace -- Česko; reklama a propagace -- země Evropské unie; reklama a propagace -- právní aspekty; regulace reklamy -- Česko; regulace reklamy -- země Evropské unie; advertising -- Czechia; advertising -- European Union countries; advertising -- legal aspects; advertising regulation -- Czechia; advertising regulation -- European Union countries; kolektivní monografie; collective monographs