Augustine Herrman Bohemian : první Čech v Americe - Zelený, Milan, 1942- (MM publishing, s.r.o., 2017)
Život a doba českého mořeplavce, kartografa a obchodníka Augustina Heřmana.
Terminologický slovník
Keywords: Heřman, Augustin, -- 1621-1686; 1621-1686; 17. století; mořeplavci -- Česko -- 17. století; obchodníci -- Česko -- 17. století; korzáři -- Česko -- 17. století; kartografové -- Česko -- 17. století; Češi -- Spojené státy americké -- 17. století; imigranti -- Spojené státy americké -- 17. století; kolonizace -- Spojené státy americké -- 17. století; seafaring -- Czechia -- 17th century; businessmen -- Czechia -- 17th century; privateers -- Czechia -- 17th century; cartographers -- Czechia -- 17th century; immigrants -- United States -- 17th century; colonization -- United States -- 17th century; Maryland; monografie; monographs