Osobní doprava - Zelený, Lubomír (C.H. Beck, 2017)
Publikace přibližuje klíčové aspekty osobní dopravy, tj. ekonomické, provozní, infrastrukturní a legislativní, a to z pohledu provozovatele. Přináší ucelený pohled na problematiku osobní dopravy.
Keywords: osobní doprava; dopravní management; passenger traffic; transportation management; kolektivní monografie; collective monographs