Dějiny ekonomického myšlení - Holman, Robert, 1953- (C.H. Beck, 2017)
Historický vývoj ekonomického myšlení od starověku až do konce 20. století. Učebnice.
Terminologický slovník
Keywords: dějiny ekonomických teorií; history of economic thought; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)