Základy správního práva trestního - Mates, Pavel, 1947- (C.H. Beck, 2017)
Učebnice se věnuje vývoji právní úpravy správního trestání na našem území a jednotlivým přestupkům z hlediska hmotněprávního i procesního.
Chronologický přehled
Keywords: správní právo trestní -- Česko; správní delikty -- Česko; criminal administrative law -- Czechia; administrative offences -- Czechia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)