220 užitečných rad pro muzikanty, kteří se chystají natáčet v hudebním studiu - Vlachý, Václav, 1958- (Muzikus, 2000)
Hudební průvodce zasvěcuje adepty hudební interpretace z praktického hlediska do problematiky nahrávání v hudebním studiu.
Keywords: nahrávací studia; hudební nahrávky; zvukové záznamy; sound studios; music recordings; sound recordings; příručky; handbooks and manuals