220 užitečných rad pro muzikanty, kteří se chystají natáčet v hudebním studiu - Vlachý, Václav, 1958- (Muzikus, 2000)
Hudební průvodce zasvěcuje adepty hudební interpretace z praktického hlediska do problematiky nahrávání v hudebním studiu.