Kompendium judikatury. ZDR III., - Havlíčková, Blanka (Wolters Kluwer, 2017)
Přehled rozhodnutí Nejvyššího správního soudu ve věcech zdravotnictví.
"Tato publikace je zařazena do sbírky rozhodnutí českých soudů týkajících se zdravotnictví"
Keywords: zdravotnictví -- Česko; správní rozhodnutí a stanoviska -- Česko; health service -- Czechia; administrative judgments -- Czechia; přehledy; surveys