Kompendium judikatury. ZDR IV., - Havlíčková, Blanka (Wolters Kluwer, 2017)
Rozhodnutí do souboru zařazená jsou vybavena právními větami nebo výběrem nejdůležitějších argumentačních konstrukcí a doplněna naznačením vazeb ke klíčovým právním normám a k prejudikatuře. Nakladatelská anotace. Kráceno.
"Tato publikace je zařazena do sbírky rozhodnutí českých soudů týkajících se zdravotnictví"
Keywords: posudkové lékařství -- Česko; soudní rozhodnutí a stanoviska -- Česko; assessment medicine -- Czechia; judgments -- Czechia; přehledy; surveys