Rodičem kdykoliv a jakkoliv? : průvodce asistovanou reprodukcí a náhradní rodinnou péčí - Konečná, Hana, 1961- (Mladá fronta, 2017)
Kniha je určena pro praktické lékaře, gynekology, porodní asistentky, odborníky na reprodukční medicínu, etiky, odborníky z oblasti náhradní rodinné péče, psychology, právníky a osoby plánující rodičovství.
Keywords: neplodnost; asistovaná reprodukce; náhradní rodinná péče; infertility; assisted reproduction; foster home care; kolektivní monografie; collective monographs