Rodičem kdykoliv a jakkoliv? : průvodce asistovanou reprodukcí a náhradní rodinnou péčí - Konečná, Hana, 1961- (Medical services, 2017)
Kniha je určena pro praktické lékaře, gynekology, porodní asistentky, odborníky na reprodukční medicínu, etiky, odborníky z oblasti náhradní rodinné péče, psychology, právníky a osoby plánující rodičovství.