Zásady řízení rizik složitých technologických zařízení - Procházková, Dana, 1945- (ČVUT v Praze, 2017)
Poznatky o riziku a bezpečnosti; výsledky konkrétních analýz a hodnocení reálných havárií a selhání technických děl; výsledky simulací chování technických děl při kritických a extrémních podmínkách; příklady vhodných nástrojů rizikového inženýrství.
Nad názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta dopravní, Ústav bezpečnostních technologií a inženýrství
200 výtisků
Keywords: bezpečnost technických zařízení; rizikový management; technický výzkum -- Česko; safety of technical equipment; risk management; technical research -- Czechia; monografie; monographs