Zásady řízení rizik složitých technologických zařízení - Procházková, Dana, 1945- (ČVUT v Praze, 2017)
Poznatky o riziku a bezpečnosti; výsledky konkrétních analýz a hodnocení reálných havárií a selhání technických děl; výsledky simulací chování technických děl při kritických a extrémních podmínkách; příklady vhodných nástrojů rizikového inženýrství.