Teorie finančního práva a finanční vědy - Karfíková, Marie, 1950- (Wolters Kluwer, 2017)
Základní teoretické poznatky z oblasti finančního práva a finanční vědy.
Keywords: finanční právo -- Česko; financial law -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs