Účetní souvztažnosti podnikatelských subjektů - Strouhal, Jiří, 1980- (Wolters Kluwer, 2018)
Příručka se zaobírá jednotlivými účtovacími třídami a přibližuje sestavení účetní zívěrky. Nechybí výklad změn v účetní legislativě.
"Právní stav publikace k 1.1.2018"--Rub titulní stránky
Kniha je dostupná také v ASPI v elektronické podobě
Keywords: účetnictví -- Česko; accounting -- Czechia; příručky; handbooks and manuals