Účetní souvztažnosti podnikatelských subjektů - Strouhal, Jiří, 1980- (Účetnictví (Wolters Kluwer), 2018)
Příručka se zaobírá jednotlivými účtovacími třídami a přibližuje sestavení účetní zívěrky. Nechybí výklad změn v účetní legislativě.