Transformace a restrukturalizace podniku - Schönfeld, Jaroslav (C.H. Beck, 2018)
Kapitoly přibližují různé problémy spojené s transformací podniku.
Keywords: podnikový management; platební neschopnost; vlastnické transakce; restrukturalizace podniků; industrial management; insolvency; consolidation and merger of corporations; corporate reorganizations; kolektivní monografie; collective monographs