Žáci s poruchami učení a řečové komunikace v programu základní školy - Neubauer, Karel, 1963-; Tūbele, Sarmīte, 1955-; Neubauerová, Lenka (Pavel Mervart, 2017)
Kolektivní monografie přibližuje závažné aktuální téma rozvoje inkluzivní pedagogiky v oblasti komunikačních poruch i poruch učení u dětí zařazených v programu základních škol.
Keywords: specifické poruchy učení; poruchy řeči; podpůrná opatření (vzdělávání); děti školního věku; logopedie; případové studie; learning disabilities; speech disorders; supportive measures (education); school children; speech therapy; case studies; kolektivní monografie; collective monographs