Jak si hýčkat zdravá střeva : proč střeva ovlivňují náš zdravotní stav i hmotnost - Schulte, Adrian, 1963- (CPress, 2017)
Jednoduché prostředky, které dostanou trávení opět pod kontrolu. Změna stravovacích návyků. Desetidenní ozdravný program. Odstranění nevhodných potravin z jídelníčku. Autor vychází ze svých lékařských zkušeností i vědeckých poznatků.
Přeloženo z němčiny
Keywords: trávicí ústrojí; střeva; trávení; zdravá výživa; stravovací zvyky; detoxikace organismu; alimentary tract; intestines; digestion; healthy eating; food habits; detoxification (health); příručky; handbooks and manuals