Srdce temnoty = Heart of darkness - Conrad, Joseph, 1857-1924 (Edika, 2016)
Dobrodružně-psychologická novela anglického klasika, zasazená do koloniální Afriky počátku 20. století. Kompletní text anglického originálu s komentáři je doplněn zjednodušenou verzí v zrcadlové anglicko-české podobě. Komplet s CD ve formátu MP3.
Nad názvem: Anglictina.com
Keywords: angličtina; zjednodušená četba; English language; simplified reading; anglické novely; dvojjazyčná vydání; English novellas; bilingual editions