Jaké to je, nebo, O čem to je? : místo vědomí v materiálním světě - Hříbek, Tomáš, 1965- (Filosofia, 2017)
Kniha českého filozofa se věnuje současné analytické filozofii vědomí.
Keywords: analytická filozofie; vědomí; materialismus; dualismus (filozofie); filozofický výzkum; analytical philosophy; consciousness; materialism; dualism (philosophy); philosophical research; monografie; monographs