Tmavozelený svět : radikálně ekologické aktivity v České republice po roce 1989 - Novák, Arnošt (Sociologické nakladatelství (SLON), 2017)
Kniha se snaží přispět ke zmapování a pochopení dynamiky radikálně ekologické aktivity v České republice v letech 1989 až 2010.
Keywords: od 1989; ekologická hnutí -- Česko; ekologická hnutí -- dějiny -- od 1989; environmentalismus -- Česko -- od 1989; radikalismus -- Česko -- od 1989; green movement -- Czechia; green movement -- history -- 1989-; environmentalism -- Czechia -- 1989-; radicalism -- Czechia -- 1989-; monografie; monographs