Buddhismus pro začátečníky v otázkách a odpovědích - Thubten Chödrön, 1950- (Barrister & Principal, 2017)
Buddhismus pro začátečníky je knihou nejen pro ty, kteří se začínají o buddhismus zajímat, ale i pro ty, kteří jsou již na cestě, a potřebovali by sami systematičtější poučení ohledně některých témat.
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Keywords: buddhismus; učení buddhismu; náboženský život -- buddhistické pojetí; každodenní život -- buddhistické pojetí; Buddhism; Buddhist doctrine; religious life -- Buddhist approach; everyday life -- Buddhist approach; populárně-naučné publikace; popular works